4C's and a D380

flyer05

Well-known member
Joined
Feb 25, 2004
Messages
286
Reaction score
0
I got just over 2 weeks out of the 4 C's that are running the camera. Is this normal ? It seems a little light to me but I don't know. The board runs of it's own 4 C's setup and is still going strong.
 

flyer05

Well-known member
Joined
Feb 25, 2004
Messages
286
Reaction score
0
Fast refresh ? How do I check this ? and how do I change it ? It probably is on fast.
 

bowarr

Well-known member
Joined
Jan 11, 2003
Messages
493
Reaction score
0
If your using Haymakers pixcontroller board then make sure dip switch "6" is on. If this switch is off, then you are in fast shutter mode and the camera wakes itself every 2.5 minutes instead of every 3.5 hours.
 

bat

Well-known member
Joined
Jan 12, 2002
Messages
4,354
Reaction score
0
Make sure your D-380 is setup for the best settings also. Open the door of your camera to turn it on, press the "ok" button on the back of the camera, use the right arrow to go into "mode menu", arrow down or up to "set", this changes to "setup" when you get to it, press the right arrow, change the "all reset, the "beep" and the "rec view" all to off(these will be the first 3 items listed), now press "ok" to hold these changes. This will save some of that lost battery power.
bat
 

flyer05

Well-known member
Joined
Feb 25, 2004
Messages
286
Reaction score
0
I have the camera setup right (I think) I am using a field pics board with it. I have to re-read some of the instructions for the refresh.
 

Latest Posts

Top Bottom