camera dont work

fadetoblack76

Well-known member
Joined
Jul 31, 2002
Messages
366
Reaction score
2
got my pir(radio shack) hooked up just as in diagram camera wired like diagram also.went to test and red eld lights for warm up then goes out then when pir is triped led lights.. then i switch my dpdt switch over to camera and nothing happens i trip pir and dont hear relay click closed but about 2-3 seconds after i trip it i hear it open back up. put shutter push button back on and it fires just fine.WTF. thanks for the help
jason
 

fadetoblack76

Well-known member
Joined
Jul 31, 2002
Messages
366
Reaction score
2
wait a minute,  I hooked the dang shutter contact wire up to the wrong spot. Ihooked it up to the little shiny circle down and right of where ishould have. did i fry anything.hope  not
 

fadetoblack76

Well-known member
Joined
Jul 31, 2002
Messages
366
Reaction score
2
ok i put a jumper wire between two wires coming out of camera and it trips. so the camera is working. where do i go from here?
 

davered1

Well-known member
Joined
Sep 1, 2001
Messages
1,793
Reaction score
0
hook camera wires direct to relay wires with no jack or plug. Does it work? If not check continuity with relay tripped to be sure it's closing when you trip pir. do you have continuity? put meter on 1 ohm or 10 ohm and touch leads together meter will jump to other side till you seperate leads. do this with relay wires to camera and it should do the same thing if relay is working right
 

fadetoblack76

Well-known member
Joined
Jul 31, 2002
Messages
366
Reaction score
2
yea i hooke on of my wires onto the wrong spot on my jack. three prongs i thought that two were the same aparently (after 2 hours)not. thanks forthe help. davered
 
Top Bottom