OWL PF Just Wired

u turned em

Well-known member
Joined
Aug 8, 2002
Messages
96
Reaction score
0
I just wired the Owl PF and my eyes are just about crossed from staring at those microscopic IC board contacts.  I have tested the camera and it will fire and flash in both auto-flash and forced flash modes. However, it will only advance the film auto-wind the first time I close the circuit.  It will fire and flash repeatedly after that but will not auto-wind. Is it time to panic.......or is this due to not having film in the camera during the test?  (I can re-set it by turning it off and opening the battery door, and it will again fire, flash, and auto-wind advance on the first try.)  Your comments please, and thanks in advance.
 

shrtcirkt

Well-known member
Joined
Dec 22, 2001
Messages
328
Reaction score
0
the camera wont wind after the first time without film loaded, but it will fire the flash and shutter.
 

ArkansasElkHunter

Well-known member
Joined
Jan 19, 2002
Messages
1,748
Reaction score
0
Thats normal.  It sounds like you got it.  It will advance as necessary when you get film in it
 

u turned em

Well-known member
Joined
Aug 8, 2002
Messages
96
Reaction score
0
Short Circuit and Arkansas Elk,

Wow....that was a quick answer....thanks a bunch! I'll put the screws back in the camera and start working on the MS20.  
 

seahonk

Banned
Joined
Jul 13, 2002
Messages
206
Reaction score
0
hi  all    where  do  you  buy  the  ms  20  ?  i  know  that    R S  has the   49-425    which  one  is  better   ?     thanks  
 

SouthernStyle

Well-known member
Joined
Jul 10, 2002
Messages
115
Reaction score
0
Seahonk,

You can find the MS20 at WalMart.  It's actually called the Mainstays Home Activated Security Light WM2.  Just take it apart and there is your board to modify.

Scott
 

Latest Posts

Advertisement



Top Bottom