P41 Questions????

theck

Well-known member
Joined
Dec 29, 2003
Messages
477
Reaction score
0
Thinking about building a cam with the p41. I have built two with a p32. Does the p41 hook up the same way as the p32. I have been using jeff's shutter assembly. Is this the easiest way? Where are you all coming out of the p41 case? I will be using the new pix board. I have one new universal board running a p32 and it works great.
 

shelbyco150

Well-known member
Joined
Aug 12, 2003
Messages
165
Reaction score
0
Same Sutter Assembely,Reverse The Power And Comon Wire,And I Came Out Of The Bottom Of The Came But I Believe There Are Other Ways.It's A Real Nice Little Cam.
 

flyer05

Well-known member
Joined
Feb 25, 2004
Messages
286
Reaction score
0
Here's where I came out. Ridder's hobby shop 3 pin connector. takes a little clipping of the pins but ohterwise fits good.
 

Attachments

Genhob

Well-known member
Joined
Nov 12, 2003
Messages
141
Reaction score
0
Here is what I did on a P32. Don't see a reason why this wouldn't work for the P41.
 

Attachments

harleydavidone

Well-known member
Joined
Aug 5, 2003
Messages
568
Reaction score
0
If you are using the p32 instructions solder the power wire where the common is shown and vice-versa...........................
 

commandoking

Well-known member
Joined
Jan 21, 2004
Messages
726
Reaction score
0
you just need to know what ones what when soldering to the board cause its not the same as the p32 then?
 

OhioBowHunter

Well-known member
Joined
Nov 9, 2002
Messages
2,515
Reaction score
0
Commando,

the shutter assembly slides in same as before but in the middle connector on the P41 at the top when you ahve it open, also make sure its all the way to the right side of the connector as with the p32.

once its intsalled and you are ready to wire the shutter assembly to your board swap the common and shutter leads there reversed on the p41. but all else is the same.

Dan
 

theck

Well-known member
Joined
Dec 29, 2003
Messages
477
Reaction score
0
Thanks for the info. I would be more than happy if I could get mine to come out the same way as either one of you did. Do you all tie knots in the wire before you bring it out of the case?
 

flyer05

Well-known member
Joined
Feb 25, 2004
Messages
286
Reaction score
0
No knots, just phone wire ran across the cam. Fits fine. The flex cable took more room than the wire.
 

Genhob

Well-known member
Joined
Nov 12, 2003
Messages
141
Reaction score
0
Where I run the wire the case naturally pinches it in place. No need for a knot.
 

Latest Posts

Top Bottom